bewegen en beleven op muziek

Dan krijg je de diagnose M. Parkinson en voel je de grond onder je voeten weg zakken. Wat betekend het voor je toekomst? Bij M. Parkinson zie je de trillend handen en het kromme mannetje voor je. Nee je wil niet verder zoeken naar informatie over Parkinson. Mogelijk kom je bij een fysiotherapeut terecht die je precies genoeg informatie geeft. Bij de fysiotherapeut hoor en leer je dat je iets aan conditie moet doen, maar je kunt je er niet toe zetten. Misschien wil je niet in het 'ziekte' gerelateerde wereldje blijven hangen?! Dan is deze les echt iets voor jou! 

BEWEGEN EN BELEVEN

Heb jij moeite om initiatief te nemen? Vind je het lastig om te gaan sporten? Of wil je wel en voel je dat het goed zal zijn, maar heb je geen zin om tussen mensen te bewegen die klagen en je confronteren met wat er mogelijk in de toekomst zal gebeuren? Dan ben je hier aan het goede adres!

Plezier

Het gaat niet om perfect zijn of na doen. Het is een veilige omgeving waarin je vrij bent om je bewegingsmogelijkheden te ontdekken.

Lekker in je vel

Door de specifieke bewegingen zul je na de les meer soepel voelen en bijvoorbeeld makkelijker kunnen lopen

Muziek

Iedereen heeft herinneringen bij muziek, het neemt je mee, motiveert, inspireert, geeft plezier en verbindt. De muziek en de bewegingen die gecombineerd worden geven je de mogelijkheid om weer te genieten van de bewegingen die je lijf wel kan maken!

In 2019 is het mogelijk om 4 gratis proeflessen te volgen!

Brein en Muziek

Door Erik Scherder toegelicht wat er gebeurd als je muziek luistert

Muziek en het Brein

Voorbeeld les

Dit is een voorbeeld van een onderdeel zoals ook in mijn les gegeven wordt

Onderdeel Voorbeeld les

 

Ook tijdens ParkinonTv is dit een onderwerp dat besproken is

Wanneer heb jij voor het laatst gedanst?!

Ik kan er lang en breed over schrijven maar het feit blijft dat bij Parkinson bewegen van groot belang is. Zorg dat je beweegt met plezier dan houd je dat ook vol. Wil je dat ook graag maar vind je bewegen met muziek niets, dan ga ik graag met je opzoek naar een alternatief. Aangezien boksen, fitness en powermoves ook erg leuk zijn om te doen...