bewegen en beleven op muziek

Dan krijgt u de diagnose M. Parkinson en voelt u de grond onder uw voeten weg zakken. Wat betekend het voor de toekomst? Bij M. Parkinson ziet u de trillend handen en het kromme mannetje op het internet. Nee u wil niet verder zoeken naar informatie over Parkinson. Mogelijk komt u bij een fysiotherapeut terecht die precies genoeg informatie geeft. Bij de fysiotherapeut hoort en leert u dat er iets aan de conditie moet gebeuren, maar u kunt u er niet toe zetten. Misschien wilt u juist niet in het 'ziekte' gerelateerde wereldje blijven hangen?! Dan is deze les echt iets voor u! 

BEWEGEN EN BELEVEN

Heeft u moeite om initiatief te nemen? Vind u het lastig om te gaan sporten? Of wilt u wel en voelt u dat het goed zal zijn, maar heeft u geen zin om tussen mensen te bewegen die klagen en u confronteren met wat er mogelijk in de toekomst zal gebeuren? Dan bent u hier aan het goede adres!

Plezier

Het gaat niet om perfect zijn of na doen. Het is een veilige omgeving waarin u vrij bent om uw bewegingsmogelijkheden te ontdekken.

Lekker in je vel

Door de specifieke bewegingen zult u na de les meer soepel voelen en bijvoorbeeld makkelijker kunnen lopen

Muziek

Iedereen heeft herinneringen bij muziek, het neemt  mee, motiveert, inspireert, geeft plezier en verbindt. De muziek en de bewegingen die gecombineerd worden geven u de mogelijkheid om weer te genieten van de bewegingen die uw lijf wel kan maken!

In 2020 is het mogelijk om 4 gratis proeflessen te volgen!

Brein en Muziek

Door Erik Scherder toegelicht wat er gebeurd als je muziek luistert

Muziek en het Brein

Voorbeeld les

Dit is een voorbeeld van een onderdeel zoals ook in mijn les gegeven wordt

Onderdeel Voorbeeld les

 

Ook tijdens ParkinonTv is dit een onderwerp dat besproken is

Wanneer heb jij voor het laatst gedanst?!

Er kan lang en breed over geschreven worden maar het feit blijft dat bij Parkinson bewegen van groot belang is. Zorg dat u beweegt met plezier dan is het ook vol te houden. Wilt u dat ook graag maar vind u Bewegen met muziek niets, dan ga ik graag met u opzoek naar een alternatief. Aangezien boksen, fitness en powermoves ook erg leuk zijn om te doen...