massages

Massages zijn vaak fijn om te krijgen. Verschillende massages zijn mogelijk; ter ontspanning, ter preventie van blessures, sportmassages en als onderdeel van behandeling bij pijn. Doordat ik al jaren als fysiotherapeut werk heb ik veel ervaring met masseren. Ik 'zie' je lijf met mijn handen. Daarnaast ben ik me verder gaan scholen in myofasciale release technieken. Deze technieken pas ik toe met de fissioscissors. Het lichaam kan heel goed aangeven waar het vast loopt. Als je maar de tijd neemt om te luisteren!

BEHANDELINGEN

Deze behandelingen vallen niet onder de zorgverzekering

Ontspanning, Preventie, Sportmassage

Eenmalige massage, evt met inzicht beweeggedrag

30 minuten € 39,50 

60 minuten € 70,-

Pakket Korting 2019!

6 massages incl inzicht beweeggedrag

6o minuten

NU 350,- = 1 behandeling GRATIS

WAAR HEB JIJ BEHOEFTE AAN

ONTSPANNING
Door massage van de huid en de spieren ontstaat er doorbloeding. Deze doorbloeding stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Echter naast het fysischeproces wordt er ook serotonine aangemaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je fijner gaat voelen en überhaupt kunt ontspannen. Ren jij jezelf ook regelmatig voorbij? Gun jezelf dan nu kwaliteit tijd! 
PREVENTIE & SPORTMASSAGE
Zodra je veel sport of vaak in dezelfde houding zit creëer je een vast beweegpatroon. Je fascia gaat hierop reageren en wordt stugger op de plaatsen waarop het extra belast wordt. Er kan pijn of een blessure ontstaan. Om dit te voorkomen maak ik de fascia los middels speciale technieken en met de fisioscissors.  Geef jij werk en sport prioriteit? Zorg dan dat je lijf blijft functioneren!

Maak nu tijd voor jezelf!